Подготовката за пътуване с бебе е важен етап, който освен вълнуващ е и такъв, който изисква внимание към детайлите.

В домашна обстановка вече сте изградили удобна среда, заобиколени сте от всички необходими продукти и принадлежности за най-добрата грижа на вашето дете. Когато ви предстои пътуване на море обаче, трябва да селектирате най-необходимите вещи, които да вземете с вас. Въпреки че хотелите разполагат с повечето необходими пособия и се намират в близост до аптеки, хранителни стоки и магазини, шансът да не откриете точния продукт за вашето дете е много голям.

От онлайн магазин Sleepy Organic ще ви споделим повече относно подготовката за море с вашето бебе, както и подбора на лични принадлежности, които да вземете с вас.

Има ли значение възрастта на бебето за почивката ви на морето?

Независимо дали бебето ви е на 2 месеца, на 4 месеца или на 1 годинка, пътуването с него ще бъде едно истинско предизвикателство, за което следва да се подготвите по най-добрия начин.

Ключово при екскурзията до морето е дали то все още използва памперси или гащички, или може самостоятелно да ходи до тоалетна. Ако все още се придържате към носенето на памперси, следва да заредите солиден брой от тях, в зависимост от продължителността на престоя ви.

Въпреки че това са консумативи, които лесно могат да се открият и в курортни градове на морето, е препоръчително да се запасите с тях, защото съществува риск да не можете да намерите конкретната марка и размер.

Какви продукти да подготвите с вас?

При опаковането на багажа не бива да забравяте за някои неизменни помощници в поддържането на личната хигиена на вашето дете:

  1. Памперси/ Гащички
    Тук изборът зависи от вашето удобство, както и това на малчуганите. Заредете се с един, два или дори три пакета от хигиенните принадлежности за предстоящото пътуване.
  2. Мокри кърпи
    Те ще бъдат до вас навсякъде – по време на път, на плажа, в хотела, по време на разходка и посещение на заведения за хранене. Постарайте се да имате достатъчно пакети, които да ви стигнат за цялата почивка.
  3. Еднократни чаршафи за бебета
    Смяната на памперси извън комфорта на дома, където разполагате с повивалник, може да се окаже истинско предизвикателство и затруднение. Еднократните чаршафи ще възпрепятстват вероятни инциденти и ще подсигурят защита от протичане по време на смяната.

Ще се нуждаете още от качествени слънцезащитни продукти, дрехи, аксесоари, принадлежности и още куп приспособления, които да направят екскурзията ви комфортна.

Защо да изберете продуктите Sleepy Organic за вашата почивка на морето?

С достъпните цени, високото качество и разнообразието от варианти, които от онлайн магазин Sleepy Organic предлагаме, можете да се подготвите за всяка екскурзия с вашето дете, включително и на морето.

Възползвайте се от удобните и абсорбиращи течността до над 15 часа гащички и памперси, както и памперсите за плуване, изработени от бързосъхнещ и дишащ материал. Те са специално проектирани, за да осигурят удобство, комфорт и безопасност по време на игра във водата и плуване.

Подходящи са както за по-малки деца на 3-годишна възраст, така и за по-големи – до 6-годишна възраст. С тях бебето ви ще се чувства отлично на ваканционното място, а вие няма да се притеснявате от непредвидени ситуации.В допълнение, с бебешките мокри кърпи ще бъдете сигурни, че кожата ще бъде почистена от пясъка и винаги хидратирана. Заложете и на течните сапуни, които да носите със себе си на морето, за да бъдете сигурни, че сте избрали най-доброто не само за вашето бебе, но и за вас самите.