До настъпването на края на третия триместър от бременността, повечето родители вече са се подготвили за новия етап от своя живот, когато бебето се появява. В днешно време, често акушер-гинеколозите, специалисти в областта и педиатри, дават своите насоки към бъдещите майки и бащи при избор на продукти за грижата на най-малките. Родителите също обменят опит помежду си.

Важно е да се помисли върху подбора на хигиенни продукти, които са важна част от изписването на вашето дете и периодът след това, когато вече то е вкъщи и полагате грижи за него 24/7.

Какъв комплект от принадлежности за хигиена да носите с вас в болницата?

По време на болничният ви престой, трябва да разполагате с голям набор от грижа за кожата, които са предназначени за вас и детето.

На първо място, трябва да разполагате с еднократни чаршафи за смяна, памперси и мокри кърпи. Сапуни и други такива почистващи средства няма да ви бъдат необходими преди изписването на бебето, защото в самата неонатология ще се погрижат за неговото къпане, преобличане и поддържане на безупречна чистота.

На майката ще ѝ бъдат необходими еднократни чаршафи, мокри кърпи, течни сапуни и други, с които да поддържа безупречна хигиена.

Кои са най-необходимите бебешки хигиенни продукти вкъщи и навън?

Още преди изписването на вашето бебе, трябва да осигурите наличието на комплект от продукти, които да носите с вас навсякъде – както вкъщи, така и навън. Това са:

  • памперси – те трябва да бъдат изработени от органични материали, изцяло съобразени с нуждите на най-малките. Съобразете размерите. В периода преди и след изписването бебето е с най-малкия размер пелени;
  • мокри кърпи – изберете такива, които са изцяло създадени и дерматологично тествани да бъдат използвани за поддържане на хигиената на най-малките.

Независимо дали имате момче или момиче, тези принадлежности вървят в комплект с останалите вещи, които трябва да носите със себе си навсякъде.

Защо хигиенните продукти трябва да бъдат висококачествени?

В този период, от изписването до навършването на годинка, кожата на бебето е много деликатна. Тя е нежна, честа с повишена чувствителност и има нужда от специални грижи, каквито висококачествените хигиенни продукти могат да осигурят.

Те са изцяло съобразени с нуждите на новороденото, изработени са от толерантни и органични материали, както и натурални съставки. Притежават хипоалергенни свойства, което възпрепятства кожни раздразнения, подсичане и алергични реакции.

В техния състав не се включват никакви алкохоли, химикали, парабени, лосиони и други, които да проявят нетолерантността на кожата.

Такива са и нашите средства за почистване на бебешката кожа, които ще откриете в онлайн магазина ни. Те са дерматологично тествани и са подходящи за употреба още по време на болничния престой, през първите часове от живота на малчуганите.

Защо да се доверите на Sleepy Organic?

В нашия онлайн магазин Sleepy Organic ще получите висококачествена грижа, която да започнете още след изписването на вашето бебе. Още от периода в болницата, а и преди това – с подготовката на багажа, има списък от артикули, които трябва да носите със себе си. Те целят да посрещнат грижите на най-малките, от самото раждане. Сред тях са памперси, пелени, еднократни чаршафи и мокри кърпи.

При нас ще откриеш такива модели, които са изцяло съобразени с деликатността и свръхчувствителността на бебешката кожа. Те са с компактни опаковки, на много достъпни цени и ще ви помогнат да се погрижите за бебето си до изписването и дори преди това. Доверете ни се и осигурете на детето си висококачествена и ефективна хигиена.